Трябваше да тръгна ,
а така исках да остана .
На мен ми трябваше един ,
не ново нараняване .
Ти се луташе във лабиринт ,
от страсти и желания ,
Не бе любов ,
а някакво надбягване .
И всичко вече е
изпепелено ,
аз се уморих да ти доказвам,
морето не е до колене ,
нищо не е било напразно .
И двамата пораснали
оставихме си чувствата
назад във времето .
Трябваше да тръгна
сама напред
и с раните си .
© Jivka Koleva Всички права запазени