Падна първио снег
и рекох да си направа снежен човек,
но нЕмах моркув и му сложих... шпек...
Усвен тува се указа, че съм сбъркал и местото
и сега сека дама го кани в леглото...
А я му завиждам и си тегла теглото...
Пуне да ми бе казал и веднъж и мерси,
ма он и не се сеща дори...
Но, че го вида кат' дойдат топлите дни...
Та до вчера пих и чеках южняка,
а той не прощава ни на леля, ни на кака...
Ка' не е гу е срам и простака...
Обаче научих нещо и сега направо съм лом*...
Он веке си имал за жегите дом -
Жените му купили... хладилен камион...
лом - в смисъл, сразен :0))
03.01.2016
Георги Каменов
© Георги Каменов Всички права запазени