10.11.2016 г., 22:12 ч.

Един за всички ... 

  Поезия » Гражданска
341 0 0

Текат ли дните,
а с тях
бавно по бавно,
залязват звездите.

 

Маски падат, нови се слагат
някои падат,
а други помагат.

 

Стадо маймуни избират
коя да се качи на клона.
Всичко,
под зоркото око на закона.

"Един за всички,
всички за един."
- крещи, изкачвайки се на клона
този господин.
Готов да вземе,
до последният минц.
Ех, къде е червената роза
и нейният малък принц...

© Kiril Spiridonov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??