Едни очи не ще забравя аз
До сетния си час.
Исках твоято сърце,
Но ти остави ме сама.
Сълзите мокрят моето лице,
Тъга обвива ме с ледени ръце.
Вечно да си с мен, това жадувам аз.
Една любов безкрайна...
Но теб те няма!
Стоя и чакам аз, защото
Искам да ти кажа, че за мен...
© Нели Вичева Всички права запазени