Не съм от сънищата ти принцеса...
Реална съм и истинска, и земна.
Недей да търсиш в мене чудеса -
намерил си... мечтаната жена.
Не вярваш, че ме има... зная -
уплашено ме търсиш във съня си,
със мене близък ти се вижда раят,
със мен забравяш даже кой си.
Не питай Бога аз коя съм... Той
прати ме при теб - да те обичам,
подарък съм, затуй благодари му,
на друга във живота не приличам...
Единствена съм, радвай ми се само -
пази ме, имай ме за дълго;
за миг, ако не съм до твойто рамо,
да ме изгубиш ще е много жалко...
Повярва ли, че съм една жена,
гальовна, мила, нежна, обичлива,
прегърнала нелеката съдба
със тебе редом да върви щастлива...
© Ирена Георгиева Всички права запазени