Будя се.
Кафето и цигарата в ръце.
С теб в сърце.
Работя.
Тренирам.
Въздишам.
Всичко е трудно.
Всичко е задължение.
Без теб нямам желание.
Не искам.
Не мога.
Не търся.
Дали си първата?
Дали си последната?
Не знам.
Но определено си единствената.
© Стилияна Всички права запазени