И някак много баналното
сега звучи ми красиво.
Аз зная – ти вярваш,
че с тебе няма да бъда щастлива.
Жестоко, банално и праведно,
но остава единствена истина –
със теб двамата, голи и заедно,
отново сме твърде различни.
Сама твоя дом ще напусна,
не искам да будя съмнения.
"Сбогом" не ще се отрони от устните -
някога с твоите пак те ще се слеят.
© Няма Начин Всички права запазени