Единствено за теб ... ще бъда тиха обич.
Дар, който ти се сбъдва късно ... С пролетта.
Една въздишка утринно полепнала
по устните, като копринена роса.
Ще бъда слънчево, потръпващо начало
в секундите на първата зора.
И развълнувано море в прегръдките на лятото,
стихнало в пулсиращите слепоочия.
А ти ... ме приюти в слънчевия сплит на сетивата,
в центъра на чувствената си душа.
И ме обичай ... с лудостта на вятъра!
И ще откриеш колко е красив светът!
© Дочка Г Всички права запазени