Една от многото съм… И защо ли
припомням си го винаги на глас.
Боли от обещанията голи…
Танцуват недомлъвки между нас.
Различен мирис е валял по тебе.
Различни длани топли са били…
Ала една… една ти е потребна,
до теб да е в самотен час. Дали
ще бъде моята? Или? Решавай,
докато още имам топлина…
И… както искаш… ала не забравяй -
за друг ще съм наистина Една.
© Нина Чилиянска Всички права запазени