15.03.2013 г., 13:23 ч.

Една целувка ни дели 

  Поезия » Любовна
478 0 3

Един до друг сме двамата сега.

Един до друг - изправили снага.

 

И гръд до гръд са нашите тела,

пронизани с Амурова стрела.

 

Едно до друго - двете ни лица

и кръв нахлува в двете ни сърца.

 

Сълза дори в очите ни блести

и дъх до дъх са двете ни усти.

 

Душите ни в пожар се пепелят.

За нас реки на две се пак делят.

 

Изгарящо желание вали...

Сега една целувка ни дели!

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??