Една голяма любов
Една голяма любов, голяма като света,
която ни носи красотата на утрото,
която ни връща към живота
и ни кара да забравим старото.
Голяма, истинска и искрена,
чиста като утринна роса,
очакваща, пламенна
в сърцето си я нося.
Една голяма любов, съществува ли в света?!
Изоставяме я понякога,
защото ни пречи гордостта,
а тя ни очаква, без уговорки и се пита - до кога?!
Голяма и толкова красива,
искам я сега,
не желая да си отива
разплакана и сама.
© Мария Всички права запазени