Една жена от плът и кръв.
Една жена със страстен дъх.
Една жена, обичала безкрайно...
Една жена... обичана нетрайно.
Една тъга изпитва многократно.
Едно сърце умира бавно в мрака.
Една душа - затворена в килия...
Едни ръце, които тъй самотни гният.
Една жена, лъжата бавно я убива.
И нежно тя с пръстта се слива.
Една жена, обичала без страх.
С едно сърце... сърце от прах.
24.10.2006г.
© Глория Огнянова Всички права запазени