29.11.2008 г., 12:44 ч.

Една лъжа... един живот 

  Поезия » Любовна
734 0 1

 

С тези думи и лъжи

ти ме нарани.

За цял живот дори

Сърцето ми разби!!

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??