Грешките са много... любовта една
и губя се отново сам в тъмнина.
И знам, че споменът ще ме преследва до века,
но обичам я така, както никога не съм обичал друга до сега.
И още виждам нощем, щом заспя,
очите ù и една сълза.
И никой съм без нея... сам съм на света,
и никога няма да си простя онези неща, за които имам вина.
И знам, че ако не спра... любовта ще ме убива всеки ден,
но с нея няма как да съм студен!
© Никола Борисов Всички права запазени