Eдна любов, един начин на живот
Както искрите, отдадени от огъня запален,
се разпръскват в спомена реален,
така и всяка твоя милувка е запаметена
в съзнанието ми като най-нежна.
Всяка твоя целувка разпалва в мен
страст, подобна на ураган безумен.
Всеки допир кара душата ми да трепти,
кожата да очаква, а сърцето да тупти.
Изпълваш ме с нежност и красота,
щом по лицето ти видя усмивката.
Разтапяш ме само с прекрасните си очи,
затова караш гласа ми да замълчи.
Днес в съня си те видях – рицар с чест,
поднасящ ми бяла роза под бор сенчест.
Искаше ми се да усещаш това,
което душата ми иска да извиква
и за което сърцето ми кара да пулсира,
заради което разума ми агонизира.
Трябва сърцето ми да те предупреди,
знай, че не би трябвало да вреди,
ала сякаш те познавах и от преди,
може би те видях в своите мечти.
П.П. Посветено на моя любим , който на днешната дата 10.03.2010 има рожден ден. ( : Да си ми е жив и здрав.
© Грийн Лейди Всички права запазени
Поздрави!