3.01.2014 г., 10:13 ч.

Една мечта 

  Поезия » Любовна
373 0 1

Мечтата ме да бъда твой
все още не се сбъдва, мила...
О, как те искам, Боже мой,
в сърцето ми гнездо си свила!

Как търся твоята любов!
И на взаимност се надявам!
О, откликнеш ли на моя зов,
твой фен ли само ще остана?!

С надежди аз съм зареден
и чакам общия ни полет,
защото Слънце си за мен
и моята  Велика Пролет!

О, аз те чакам, с мен ела!
Нима е лошо да обичаш?!
За мене идол си била...
Кажи, че вече ме обичаш!

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??