19.09.2007 г., 8:24 ч.

Една минута 

  Поезия
1031 0 1
Вървиш към мен, унесен в мисли,
не знаеш колко те харесвам аз,
дори в очите ми да виждаш,
искра на влюбена душа!!!

Сърцето си бих дала да те имам,
да ме прагръщаш страстно в нощта,
с теб дори минута да прекарам,
ми стига - знай - за вечни времена!

Усещам аз как времето минава,
и ще си далеч от мен,
но знай, че винаги ще помня,
минутата с теб и мен!!!

© Диана Станева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??