21.03.2007 г., 10:48 ч.

ЕДНА НЕУЛОВЕНА МЪКА 

  Поезия
910 0 2
Преглътнати, красиви думи,
мълчание във страст безумна
и шепот недочут през мрака,
покрит със сянка на заплаха.

Пречупени крила ранени,
очите неразбрани, натъжени -
долавящи слова незнайни,
забулени във грешни тайни.

Съмнения... така студени,
ръце от нежности лишени
и адски мисли безпощадни,
сълзи без форма... неиздайни.

Една бодлива, глуха мъка,
в очакван час на таз разлъка
със тъмен лъч света обвива
и с крясък тъп копнеж убива.

© София Ленова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??