Една невероятна любов
Не искам в сънищата да те имам,
не искам да съм буден до зори!
Не искам всяка сутрин да попивам
оставените през нощта сълзи!
Не искам да те имам във мечтите
и само в тях да бъда с тебе аз!
Не искам нощем да броя звездите
и бавно да минават час след час!
Не искам сутрин изгрева да срещам
без твоето ухание и смях!
Без нежното ти тяло да усещам,
без твоя дъх приканващ ме за грях!
Не искам аз без теб да се пробуждам,
без теб не искам даже да съм жив!
Безкрайно и до болка си ми нужна!
Когато си със мене съм щастлив!
31.03.2024 г.
© Георги Иванов Всички права запазени