5.04.2011 г., 21:22 ч.

* * * Една снежинка ме целуна 

  Поезия
566 0 4

 

 

 

* * *


Една снежинка ме целуна

и нежно утрото разля,

прегърна ме и изумруден

усмихна се през мен света.

 

 

 


© Надежда Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??