24.04.2007 г., 6:11 ч.

Една среща 

  Поезия
1119 0 1
Една среща

Една среща случайна, небрежна,
два погледа събра и укроти,
в миг на умряла надежда,
тя усмивки нови разкри.

Една среща желана, мечтана,
караща сърцето  да тупти,
нови и силни трепети и страсти
в две чужди тела  породи.

Една среща - реалност за двама,
 чувства на близост и вяра роди,
неизпитвана радост и вълнение,
 като среща на две изгубени души...

© Диляна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??