Веднъж, като се скитах из Банкóк,
препънах се - и кръста ми се схвана!
За кратко ме удари силен ток,
а болката, бе страшна и голяма!
Препуснах към хотела на мига,
изправен като винкел сред тълпата!
Пробягах десет метра и се спрях
до стъклена витрина с два кревата.
Край тях ми се усмихваше жена,
приличаща, досущ тайландска фея!
Покани ме да вляза, със ръка,
да седна на креватчето пред нея!
Видях, че се намирам до салон
с масажи и с красива масажистка!
Макар и куц, обзе ме див нагон!
Поисках да ме мачка тази миска!
Пристъпих до леглото като змей,
забравил за проблемните болежки.
Измънках на момичето: Здравей!
И взех да свалям малкото си дрешки.
Тайландката ми връчи кимонó.
Отказах го и смъкнах своя потник.
Останах гол, без никакво бельо!
Свалих дори - чорапите си потни!
А тайката ме сложи по корем.
Учудих се от тази задна прашка.
Тя след това - нанякъде пое.
Останах сам с разголена опашка.
За миг изчезна всяка светлина.
А в мрака, аз дочух красиви звуци.
Попаднал сред уютна тъмнина,
отпуснах си присвитите юмруци.
Но мацката, след миг се появи,
погали ми краката нежно с пръсти.
Възбуждащо бедрата ми разтри,
под плешките и някъде под кръста.
Размекнах се под ловките ръце.
Представих си - съблечената фея!
Обърнах се към нея със лице,
и мигом, аз започнах - Да немея!
Над мене с поразголени гърди,
бе стогодишна - грозна Баба Яга!
Усмихваше се сладко без зъбИ,
и мачкаше ме - без да се напряга!
Тя пак ме разположи по корем,
с приоми от тайландското айкидо!
Намаза ми гърба с ухаещ крем,
а в мен изчезна всякакво либидо.
Поисках да й кажа, да се спре,
но кефът - от масажа бе огромен!
Душата ми започна да преде!
А болката от кръста, стана спомен.
Платих си като поп за още час.
Попаднал бях зад портите на Рая!
Аз виех от масажа, във екстаз!
Не исках - да му идва бързо края...
Прибрах се във хотела на бегом!
Стотина метра в щастие пробягах!
Бях влюбен във масажния салон!
И в чудните ръце на Баба Яга!
Юри
Йовев
Ноември
2020 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени
Ти разбираш моя хумор, виждам че те радва, а това радва и мен! 😊😊🌹
Руми! ❤️