Кръст и Любов са
едно — и живец — и
вселенни устои
Кръст и Любов са
едно — и живот — и
вселените твои
...................................................
алтернативно:
Кръст
и Любов
са едно — и
живец и вселенни устои
Кръст
и Любов
са едно — и
живот и вселените твои
© Стоян Минев Всички права запазени