Едно дете
Не знам защо ми се разсърди
каза, била сам аз дете.
Но после пак при мен се върна
и ме прегърна с най-нежните ръце.
Дете сам аз, не го отричам.
Недостижим за мен си ти.
Но като толкоз те обичам,
какво да правя ми кажи?
Едно дете в теб се влюби,
едно дете за теб иска да умре.
© Велка алексиева Всички права запазени