Всеки следва своя жизнен път
и всеки има свиден кът!
Вратичка в главата
право към душата!
През моята вратичка влезе,
разруши ме, после си излезе!
Остави ме сама в тъмнината
да се справям с мрака в душата!
Бях едно дете, но осъзнах
колко силно пожелах
да се мъчиш като мен,
да страдаш, от любов пленен,
да чакаш изгрева на новий ден
смирен, ала жестоко наранен!
Аз пораснах и съзрях
и над болката си надделях,
не ти се сърдя, но уви,
ти отне пламъка в моите очи!!!
© Ани Всички права запазени