Исках всичко да ти дам
и Любов и страст гореща,
и едничката си власт – човешка...
Но дали ще се получи,
късно е за да се случи...
Може би е кода,
на някаква изгода...
Няма как да разберем
пък дори да е мехлем,
за разбитото Сърце,
на едно голямо Не...
© Вал Герх Всички права запазени