Едно момиче в моите мечти,
рисуваше красиви минзухари,
нюанси в жълто – грейнали лъчи,
усмивки слънчевици, обещали.
Едно момиче в моите мечти,
рисуваше с боички акварелни,
сърце върху море и бриз, вълни,
и рози две, прекрасни, неразделни.
Едно момиче в моите мечти,
с очи кафеви, стройно и красиво,
прелистваше в сърцето ми вълни,
любовни багри шепнещи – горчиво.
Едно момиче в моите мечти,
как искам във реалност да превърна,
но по-добре в мечтите да стои,
че реалност ли е – няма да го върна.
© Иван Бодуров Всички права запазени