Едно е сърцето в моята душа.
Две са думите, изречени от моята уста -
"Обичам те" безмълвно шепна аз,
да чуя искам звънкия ти глас.
Едно слънце грее на лазурното небе.
Две очи търсят твоето лице -
да зърна искам нежния ти лик,
да те докосна искам само за миг.
Една душа самотна скита се във мрака.
Едно сърце ще продължава вечно да те чака -
ще чака, ще се моли, ще зове...
Ще чака половината от своето сърце.
© Мирослава Ваклинова Всички права запазени
Поздрави!