Изгубих се - всяка клетка в мене изчезна;
разтворих се във времето и страстта си най-омразна!
Бог ще ми прости, аз на мене си - едва ли!
Ад ще ме гори, а очите за живот ще бъдат жадни.
Нозете си ще изгоря,
очите си ще пробода -
и Бог ще ми прости,
но аз... Едва ли!
© Никой Всички права запазени