27.07.2010 г., 15:33 ч.

*** 

  Поезия
527 0 2

Уморих се да се правя,
че нищо ми няма! ИМА МИ!!!
Разбира се...

Уморих се да раздавам усмивки наляво-надясно!

ВСЪЩНОСТ ЗЪБИ!!!
И то какви...

Уморих се "да бъда над нещата" най-великодушно!

ОБИЖДАМ СЕ!!!
Доста често даже...

Уморих се да казвам: "Няма нищо! Не се притеснявай!"

ПРИТЕСНЯВАЙ СЕ!!!
Защото има за какво...

Уморих се да се старая да съм винаги коректна и точна!

ЩЕ ГРЕША!!!
Без вина и обяснения...

Уморих се да ми пука от всичко и всеки!

НЯМА ВЕЧЕ!!!
Ще правя каквото си искам...

Уморих се да нося тази толкова задушна маска!

ИСКАМ ИСТИНСКОТО СИ ЛИЦЕ!!!
Онова - грозното...

http://www.youtube.com/watch?v=uiiMJv6Uk48

 

/20 септември, 2009/

© Таня Шопова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??