10.03.2007 г., 1:56 ч.

ЕФИРНО 

  Поезия
729 0 12
подавам ти ръка
вземи я
разтварям устни
целуни ги
дарявам ти сърцето си
пази го
пред теб съм
цяла твоя
приеми ме

ръце се вплетоха
във трепет
жажда
устните ни впи
сърцето ни
запя сонети
а душите наши
питат
второто къде е

и не виждат
че сърцата ни
са сляти


очаровано



© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??