Пиша, когато дойде стиха от някъде Там...
Не съм на принципа "На всяка цена!".
Аз само мълча и стихът нарежда се сам
и срутва се сякаш в душата преградна стена.
Римите са на мисълта красотата,
поникват и раснат на орана земя.
Цъфтят и връзват, когато душата
поливана е с изворна, жива вода.
Плодовете от рими са зрели и сочни,
храна за душите - чист еликсир,
лекуват, спасяват човека от мисли порочни,
благословен дар, за душевния мир.!