22.11.2020 г., 0:53 ч.

Ех... 

  Поезия » Свободен стих
374 0 2

Ех, обедняло е мозъчно племето

 и не зная дали е от времето. 

Просто рязко се сринаха всички, 

стари норми и стари привички.

 

Вече няма морал и естетика, 

има само измислена "етика ". 

Вече думата нищо не значи, 

само глъчка от слаби викачи.

 

Даже фацата стана комична, 

ни жени, ни мъже... Трагично.

Филтър, селфи и лайкове хиляди, 

а душите им тъжно ухилени. 

Ех, обедняло е мозъчно племето... 

И жалко, но не е от времето! 

 

© Енигма Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??