Животът е кратък поглед
и дълга усмивка
на смъртта...
Смъртта - случайно намигване
и страстна целувка
на вечността...
Вината е шарена дреха,
която съблича
страстта...
Тъгата – далечно ехо
от нежната песен
на радостта...
© Веселка Стойнева Всички права запазени