Разпилей ме, като вишнев цвят,
разлудуван след нестихващ вятър.
Нека всеки цветен листопад,
бъде взрив, мечта насред полята!
Та земята жадно да цъфти,
със цвета на вишневи градини.
А с душата дълго да лети,
ехото от пролет с мойто име!
© Данаил Таков Всички права запазени