От пръв поглед ще те разпозная,
да имам само четири подточки...
Упоритата ехтяща памет нощем
натяква за пропуснати сигнали
с проточил се абсурдно срок на давност,
какъвто търсенето вече нарушава, но
филтри на вниманието от неизправност
вече избирателно пропускат само времето
да не намеря, да те разпозная.
© Рая Деянова Всички права запазени