23.01.2011 г., 14:00 ч.

Екран на любовта 

  Поезия
553 0 5

Екран на любовта

 

Когато се разделяме, е весело,

защото идват много нови срещи.

Със обич и с целувка, и със музика,

ухание, романтика и свещи.

 

Ти казваш, че без мен ти е самотно

и казваш, че ти липсва мойто рамо.

Но, скъпа, твойте спомени са с тебе,

а в спомените заедно сме двама.

 

Когато се разделяме, не плача,

защото, знам – разделят се телата,

а мислите, мечтите и душите ни

остават пак едно във друго вплетени,

окъпани във празнична позлата.

 

Когато пожелая твойте устни

и ласките на топлите ти длани,

един прекрасен спомен ще намеря.

И ще разцъфне в приказна феерия

красивият екран на любовта ни.

© Георги Белев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??