Експресно!
Е, аз пиша, за да четете!
Дързостта ми нивга не ще изтече!
Живея, за да се замислям!
Смея се и плача като малко дете!
Гмуркам се в падения, изкачвам върхове.
Във водата - главата над вълните,
пред глупака - често и на колене,
везните все нагаждам, накланят ме все те.
Е, аз не уча се от мъдрости и съвети в книги!
Примери в моя си живот - не, не ща!
Не целувам икони и цървули на авторитети,
само занаята от тях свикнах да крада!
Някои мътните са ги взели,
други пък - ангелски крила,
а на смелостта ми времето ù изтича,
като на красотата от падаща звезда!
© Слав Петров Всички права запазени
само занаята от тях свикнах да крада!"
Много е хубаво, приятелю, много!!!