Усещам те с кожата,
палиш по нея огнища,
попивам те жадно -
изпръхнала, суха земя.
Влага живителна в пепелни,
сиви стърнища,
приказно бяла,
безплътно - омайна мъгла.
Обгръщаш ме меко,
изронваш въздишки,
посяваш желания,
наслада и страст.
Изпиваш дъха ми,
светът е в затишие,
Апокалипсис,
Светлина
и Екстаз.
© Валка Всички права запазени