Обхождам тялото ти
с пръсти
като ваятел,
който търси съвършенство.
Теб Бог те е изваял.
Аз само се дивя
на Неговия творчески талант.
Изпадам във блаженство!
Нима е грях насладата
от допира
с усмивката на Бог?
20. 07. 2016 г.
Русе
© Румен Ченков Всички права запазени