Искам
да бъда птица,
да имам криле,
да летя в твоето небе.
Искам
да бъда врабче,
нежно да се сгуша
в твоите ръце.
Искам да бъда слънце,
да стопля твоето сърце.
Не искам само да искам.
Ела до мен да ти дам
всичкото искам.
© Ирена Чинтова Спасова Всички права запазени