Ела! И мен спаси в смъртта.
Горя и в деветте кръга на ада.
Не ме боли от раните в плътта,
сърцето ми от онзи спомен страда.
Сърцето ме боли и няма край.
Огънят от болка мен пронизва.
Ела! Живот в съня ми дай -
да трептя от тази наша близост.
© Васил Борисов Всички права запазени