25.01.2008 г., 12:38 ч.

Ела 

  Поезия » Любовна
665 0 1

Къде си Ти сега?

Ела,

чакам те в нощта!

Защо отново пак за Тебе мисля?

Защо те няма?

 

Щастлива Аз ще бъда

от една усмивка твоя само!

Ела,

върни се!

Усмихни се!

 

Стопли ме, мое слънчице, сега!

Ела!

Не оставяй облаци да тегнат

над Мен в нощта!

 

© Сълза Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много красиво,прекрасно!поздрав!хареса ми много!
Предложения
: ??:??