11.07.2007 г., 9:58 ч.

Ела 

  Поезия
515 0 0

Ела и ме вземи,

отведи ме в твоя свят.

Ела, не ме оставяй сама,

бъди с мен винаги.

 

Ела да ме спасиш,

да ме закриляш и пазиш.

Ела, не ме оставяй сама,

сама съм никоя на този свят.

 

Ела да сгрееш моето сърце.

Ела и ми подари своята обич!

Обичта, която чакам отдавна.

Ела, искам само това!

© Петя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??