Макар след дълго време,
заявявам аз без срам.
Ела, любов, вземи ме,
от мен всичко ще дам.
Забравям всички задръжки,
забравям и за почтеността.
Сграбчи ме с ръцете си мъжки,
разкажи ми любовната игра.
Ела, любов моя, ела,
нощта нас зове.
Впусни се в любовна атака,
учести пулса на моето сърце.
Пролетното момиче
© Пролетното момиче Всички права запазени