Със теб светът ми отново се роди
в една усмивка някъде забравена.
Любовен лъч в сърцето си ми ти,
от обичта ти радостта ми е създадена.
Със утрото мечтая всеки ден,
а споменът във вчера се превърна.
Ела да гониш вятъра със мен.
(Сърцето нова страница отгърна).
Гори във мен със песен на цигулка,
обичай всеки навик и недъг.
В едно със полъха от вятърната люлка
Любовта и мен върти във кръг.
© Пламена Добрева Всички права запазени
поздрав от вълчо!