16.07.2010 г., 20:40 ч.

Ела при мен 

  Поезия » Любовна
1484 0 4

Ела при мен

 

Ела при мен!

Душата ми те вика.

Душата ми е цяла в копнеж!

Запали обич в мен велика,

ела сега покой да ми дадеш!...

Ела при мен!

Ръцете ми горещи

протягат се към твоите ръце.

Ела при мен и без да казваш нищо,

сърце допри до моето сърце!

Ела при мен!

На този свят единствена си ти

и радост, и мечта за мен.

Ела при мен, насън или наистина,

дори в единствен миг ела при мен!

 

 

 

 

© Дани Панайотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??