Ела при мен, побързай, моля те,
в прегънатата ми тъга и шумното страдание
ела при мен, върни ми силата и волята
за идващ ден, облечен в желание.
Ела при мен, различна, всеотдаваща,
в интимния ни танц ме удави,
ела и донеси забрава непрощаваща,
за да останеш ти, а тя да си върви!
Ела при мен и да се скрием двамата
в пропуснатото всичко до сега,
аз вече знам къде - далече от измамата,
която друга, преди теб, ми обеща.
© Ивайло Проданов Всички права запазени