Текат електронни съдби,
вериги позитронни: събират, свързват, смайват, смазват!
Оглеждат файлове-очи!
Безстрастни стражи: отчитат, обобщават, острахират!
Приведен силует седи!
Участник всекидневен: трепери, търси… и мълчи!
© Иван Иванов Всички права запазени