19.07.2012 г., 13:45 ч.

Елемент на радост 

  Поезия
679 0 0

Обръщаш времето
назад завърташ... Въртиш,
въртиш, убиваш...
Върти, върти, убива...
Времето убива.
Замираш, умираш,
раждаш се и пак умираш.
А той остава. Споменът остава.
Разгръщаш. Сърцето си без чувства
ти разгръщаш. И пак...
На място, бездиханен ти застиваш.
Отмиваш. Своя свят отмиваш.
В живота си не се побираш, но
събираш преживяното до край.
Във чашка, две и после ги
отпиваш. Безумието трае
до безкрай.

© Кати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??